Ansambel Greip tõi välja uue muusikavideo

Silja Joon
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võte ansambli Greip uuest videost, mida näeb Youtube’is.
Võte ansambli Greip uuest videost, mida näeb Youtube’is. Foto: Erakogu

 “Vihma loitsuga” tuntuks saanud vokaalansambel Greip avaldas oma teise muusikavideo ja singli “Ilusam veel kui eile”, milles teevad kaasa näitlejad Marilyn Jurman ja Jaanus Tepomees ning beatbox’i tegija Madis Viik.

Nii “Vihma loits” kui “Ilusam veel kui eile” lõpptulemus valmis ansambli juhi Fred Rõigase info kohaselt Pärnust pärit videorežissööri, Inglismaal City College Norwitchis filmi ja meedia eriala lõpetanud Teele Killingu käe all.

“Teelel on suurepärane anne luua muusikavideoid. Ta oskab laulule luua uue vaatenurga, jätab vaatajale ruumi mõtlemiseks ja hoiab pinget lõpuni,” lisas Rõigas.

Video võtted toimusid Vändra kultuurimajas. Lugu räägib teatrilavastusest, kus meespeaosatäitja (Jaanus Tepomees) armub esimesest pilgust oma lavapartnerisse (Marylin Jurman). Kogu melu käib laval, kus näidendiproovi käigus õpitakse liikumist ja tehakse lauluproove, samal ajal on õhus tunda armunute vahelist sädet.

“Ilusam veel kui eile” muusika autor on Fred Rõigas, sõnad Maia Vahtramäelt.

Videos osalesid Karin Leetsar (sopran), Mari Holm (alt), Fred Rõigas (tenor), Rauno Muttik (bariton, beatbox), Reimo Kiisk (bass), Madis Viik (beatbox), Jaanus Tepomees, Marilyn Jurman ja Rain Tettermann.

“Ilusam veel kui eile” on ansambli teine muusikavideo. 2011. aasta augustis ilmus Greibi esimene video singlile “Vihma loits”, mille populaarsus kasvas ülikiiresti. Juba on sel videol Youtube’i keskkonnas kogunenud üle 220 000 külastuse. Peale selle oli “Vihma loits” nominent Eesti muusikaauhindade galaõhtul.

Greip on vokaalansambel, mis loodi Pärnus jaanuaris 2006, kui Fred Rõigas otsis Ülejõe gümnaasiumi noorte seast lauljaid, kellega osaleda konkursil “Kevadümin 2006”. Esikoht andis küllalt motivatsiooni edasi tegutseda. Ansambel on nüüdseks tegutsenud kuus aastat ja aasta tagasi anti välja esimene album “Üks viis”.

Ansambel laulab vaid a cappella ja repertuaari kuulub nii rahvalaulutöötlusi, omaloomingut kui tuntud pop/jazz-palasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles