Video Vaadake, kuidas politsei narkokahtlusega sohvri asfaldile väänab

Pärnu Postimees
Copy

Politsei pidi esmaspäeval Pärnus Papiniidu tänava ja Liivi tee ristmikul jõudu kasutama, et eemaldada sõiduauto rooli tagant mees, kes võis olla narkojoobes.

Sündmuse pealtnägija saadetud videost näeb, kuidas politseiauto on blokkinud tee ja foori taga seisma jäänud auto roolis olnud mees vabatahtlikult sõidukist välja ei tule, mistõttu seadusesilmad peavad kasutama jõudu, et autojuht masinast välja tirida ja sõiduriista kõrvale maha väänata.

Videos on kuulda, kuidas asfaldil politseinike haardes olnud juht hüüab mitu korda: “Oodake, ma tulen välja!”

Politsei kinnitas, et mehe kummaline käitumine võis olla tingitud narkojoobest.

Pärnu politseijaoskonna patrulltalituse juhi Henry Murumaa sõnutsi tabas politsei narkojoobe kahtlusega juhi tavapärase tööprotsessi käigus.

“Mehe võimaliku joobe selgitab ekspertiis, mille vastus ei ole veel saabunud,” ütles Murumaa.

Rohkem infot juhtumi kohta ei jaga politsei pooleli menetluse tõttu.

Pealtnägija teada on politsei esmaspäeval rooli tagant eemaldatud mehe varemgi narkojoobes juhtimise eest roolist tabanud.

Kui tegemist on sama mehega, kellele pealtnägija viitas, on ta 2019. aasta sügisel Pärnu maakohtus mitmes vägivallakuriteos ja narkojoobes autojuhtimise eest süüdi mõistetud. Toona tuvastati kõnealuse mehe uriiniproovis kokaiin.

Kolm aastat tagasi võttis kohus eelmainitud mehelt viieks kuuks juhtimisõiguse ja määras talle käitumiskontrolli, mille ajal ei tohtinud ta tarvitada alkoholi, omada või tarvitada narkootilisi või psühhotroopseid aineid ja tal tuli osaleda sotsiaalprogrammis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles