Sander Rebane: Mind on alati tõmmanud sellised maailmad, kuhu saab süvitsi sisse minna

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Näitleja Sander Rebane, muusikaartist nimega SASS avaldas oma esimese lühialbumi.
Näitleja Sander Rebane, muusikaartist nimega SASS avaldas oma esimese lühialbumi. Foto: Erakogu

Sander Rebase elu on viimasel ajal kulgenud pidevalt Tallinna ja Pärnu vahet sõites, ühtaegu Georg Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis rütmimuusika produktsiooni erialal õppides ning koduteatris Endlas etendusi andes. Detsembris oli kõige hullem, siis oli tal 23 etendust ja mullu oli Rebane endalegi ootamatult teatri kõige hõivatum meesnäitleja.

Kitarr on Rebasel kogu aeg olnud ja ega see teda 2014 Viljandi kultuuriakadeemiast Pärnusse tööle asudes rivist välja ei löönud, kui vaid paari läbimänguga tuli käigupealt oma esimene päris näitlejatöö – Korneli osa “Testosteroonis” – Jaanus Mehikaselt üle võtta ning sealjuures laval publiku ees pilli mängida.

Õnneks oli kevadel teatrigraafik hõre. Muusikaõpingud on nüüdseks jõudnud niikaugele, et mai lõpus oli kaitsmine, siis avaldas ta ka oma lõputööna valminud esimese singli “YEAH” ning sel nädalal lühialbumi (EP) “a PHASE”, mille raames teeb feature artistina kaasa Los Angelesis resideeruv tantsija ja räppiv artist SVNDRA. Kuna Sandrit on ikka Sassiks kutsutud, oli artistinime lihtne leida – see on SASS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles