Pärnu krossisõitja liitub MM-sarja tiimiga

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu motoklubi mees Harri Kullas liitub motokrossi MM-sarjas osaleva Gebben Van Venrooy Yamaha tiimiga.
Pärnu motoklubi mees Harri Kullas liitub motokrossi MM-sarjas osaleva Gebben Van Venrooy Yamaha tiimiga. Foto: Erakogu

Kuna motokrossi MM-sarjas osalev meeskond Gebben Van Venrooy Yamaha ja Leedu sõitja Arminas Jasikonis langetasid ühiselt otsuse, et sõitja karjäärile oleks parem, kui ta MXGP-sarjast pausi teeks, otsustas meeskond värvata asendussõitjaks Pärnu motoklubi mehe Harri Kullase.

Kullas võistleb MXGP motokrossi maailmameistrivõistlustel kogu ülejäänud hooaja ja teeb oma debüüdi Tšehhis Loketis 16.–17. juuli etapil.

Yamaha on Kullasele tuttav mootorratas, sest ta on võistelnud tippkonkurentsis nii Briti meistrivõistlustel kui Ühendkuningriigi MX Nationali sarjas Cab Screens Crescent Yamaha meeskonnas.

Ehkki Kullas on viimastel aastatel keskendunud võistlemisele Suurbritannias, on tal suur kogemus MMil nii MX2- kui MXGP-klassis. Pärast paariaastast eemalolekut on Kullas motiveeritud saavutama tugevaid tulemusi kõrgeimal tasemel võidusõidus.

Tunnen, et olen oma sõiduga praegu heas kohas, ja haaran sellest võimalusest kahe käega kinni.

Harri Kullas, motokrossisõitja

“Olen selle võimaluse eest Gebben Van Venrooy Yamaha meeskonnale väga tänulik. Olen meeskonda paar aastat jälginud ja see näeb hea välja, nii et mul on hea meel nendega liituda,” ütles Kullas. “Tunnen, et olen oma sõiduga praegu heas kohas, ja haaran sellest võimalusest kahe käega kinni. Kindlasti on võidusõit MXGP-tasemel väga intensiivne ja see ei saa olema lihtne, kuid ma annan endast 100 protsenti ja naudin iga etappi.”

Gebben Van Venrooy tiimi meeskonnajuht Klaas Hattem avaldas  pärnaka liitumise üle rõõmu.

“Kui on võimalus meeskonda kaasata Harri hoiaku ja võimetega sõitja, siis ei pea selle üle pikalt juurdlema. Meeskond püüab lühikese ajaga teha kõik endast oleneva, et Harri tunneks end meeskonnas ja ratta seljas koduselt. Ootame huviga Loketit,” lausus tiimi pealik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles