TASKUHÄÄLING Politseikapten: Kergliikur pole tingimata suur peavalu (1)

Copy
Pärnu politseijaoskonna patrulltalituse juht Henry Murumaa silmis ei ole kergliikurid suvepealinnas sugugi suur probleem. 
Pärnu politseijaoskonna patrulltalituse juht Henry Murumaa silmis ei ole kergliikurid suvepealinnas sugugi suur probleem. Foto: Urmas Luik

“Mis juhtub, kui lööd kaks muna omavahel kokku?” küsib Pärnu politseijaoskonna patrulltalituse juht Henry Murumaa Pärnu Postimehe taskuhäälingustuudios vestluskaaslastelt. Selle kujundiga viitab politseikapten kergliikuritel kulgejatele, kes kiivrikandmisest kõrvale hiilivad. Millistesse õnnetustesse on politseinik ise sattunud ja kuidas liikluskorraldusest kinni pidada ka siis, kui vidin on võõras – seda uurivad Murumaalt Pärnu Postimehe peatoimetaja Siiri Erala ja suvereporter Johanna Roos. 

Jaaninädalal vapustas Eestit kurb ja traagiline uudis, kui 13aastane Tartu poiss elektritõukerattalt kukkumisest saadud peatrauma tagajärjel hukkus. Pärnu haigla andmetel on suvepealinnaski vaid juunikuu jooksul haiglasse sattunud 24 kergliiklejat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles