Sirje Niitra Tere, Pärnu suvi!

Sirje Niitra
, ajakirjanik
Copy
Paljud kiidavad taevani meie ilusat randa, puhast merevett ja maitsvaid sööke, teised ... leiavad ka puudusi.
Paljud kiidavad taevani meie ilusat randa, puhast merevett ja maitsvaid sööke, teised ... leiavad ka puudusi. Foto: Mailiis Ollino

Sel suvel on Pärnu rannas ja linnaski mõndagi paremini kui mullu, aga on veel üksikuid puudujääke, nagu oli tavaks öelda koledal nõukaajal, mida enam meenutadagi ei taha. Kusjuures on suur vahe, kas ütlejaks on linna nädalakeseks puhkama tulnud turist või kohalik elanik.

Esimesed kiidavad taevani meie ilusat randa, puhast merevett ja maitsvaid sööke, teised ... leiavad ka puudusi. Kõigepealt rannast, mis sai tänavu korda õigel ajal ja isegi paremini kui tavaliselt. Lapselapsel oli vaid kahju, et Pärnu sümboliks peetav elevant kasutult madalas vees kössitab. Aga promenaadil on uus kate ja üldkasutatavad WC-d, mida on juurdegi tulnud, täiesti toimivad.

Korra nägin ka koolipoissi jäätisekäruga mööda veepiiri sõitmas, kuid rohkem rannateenindust pole märganud. Kohti, kust midagi kiiresti ampsata, võiks rannas muidugi palju rohkem olla, sest lapsed tahavad ju kogu aeg midagi. Veekraanide eest tahaks jälle linnaametnikke kiita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles