Tammistes oli laskejoonel korraga 157 sportlast

Pärnu Postimees
Copy
Tammiste vibustaadionil mahtusid kõik klassid korraga laskma. Arhiivifoto.
Tammiste vibustaadionil mahtusid kõik klassid korraga laskma. Arhiivifoto. Foto: Mailiis Ollino

Eesti noorte meistrivõistlused olid tänavu Pärnu vibuklubi Meelise korraldada. Kuna Tammistes on nõnda suur staadion, mahtusid kõik vanuse- ja vibuklassid korraga võistlema.

Tammiste vibustaadionil jahtisid esivõistluste medaleid 157 noorsportlast. Kohal olid nii sport-, plokk-, vaistu- kui pikkvibu laskurid.

Meelise klubi treeneri Leili Kuke hoolealused võtsid mõõtu sportvibus ja teenisid viis medalit.

Alla 21aastaste neidude seas säras Mariann Hanna Johanson, kes lasi 70 meetri harjutuses 72 noolt ja kogus viie sportlase konkurentsis 505 silmaga kindla esikoha. Samas võistlusklassis tõusis pjedestaalile ka Marielle Laasma, kes oli 459 silmaga pronksil.

Mariann Hanna Johanson teenis kodustaadionil Eesti kulla.
Mariann Hanna Johanson teenis kodustaadionil Eesti kulla. Foto: Mailiis Ollino

U18 tüdrukud lasid 60 meetrilt ja seal teenis pärnakatest pronksi Liis Kirsch 501 silmaga. Mõõtu võttis 11 piigat.

Alla 13aastaste hulgas teenisid Meelise klubi noorsportlased 15 meetri harjutuses esikoha nii tüdrukute kui poiste seas: Marten Mäger seljatas viis konkrurenti ja kogus 667 silma ning Elizabeth Tamson oli 703 silmaga parem 13 kaasvõistlejast.

Saarde vibuklubi oli esivõistlustel väljas kolme sportlasega. Dagne Oriehov lasi U18 plokkvibu võistlusel 50 meetrilt 605 silmaga kolmanda koha vääriliselt. Gregor Oriehov võistles samas vibuklassis U13 eaklassis, lastes 15 meetrilt 676 silma ja teenides hõbeda. Pikkvibu kulla viis Saardesse Dayron Sutt, kes lasi alla 13aastaste seas 15 meetrilt 578 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles