Taskuhääling Giidid viivad kalmistule ja augustiöhe

Siiri Erala
, peatoimetaja
Copy
Pärnu Postimehe taskuhäälingu saates oli peatoimetajal Siiri Eralal külas Pärnumaa giid Veronika Meibaum. Loodusgiid Marika Kose ühines vestlusringiga telefoni vahendusel.
Pärnu Postimehe taskuhäälingu saates oli peatoimetajal Siiri Eralal külas Pärnumaa giid Veronika Meibaum. Loodusgiid Marika Kose ühines vestlusringiga telefoni vahendusel. Foto: Raido Keskküla

Pärnumaa giidid Veronika Meibaum ja Marika Kose on äsja valitud Eesti giidide liidu juhatusse ja pärast kiiret suveperioodi käärivad naised käised, et giidiamet senisest enam au sisse tõsta. Juuli ja august mööduvad Meibaumil ja Kosel aga turistide meelt lahutades.

Millised inimesed praegu Pärnut ja Pärnumaad avastamas käivad? Mille poolest erineb giidituur omapäi või sõpradega uitamisest? Millistele ekskursioonidele professionaalsed teejuhid ise sattunud on? Missugustele tuuridele sel suvel veel minna võiks? Kõik need küsimused saavad vastuse Pärnu Postimehe kesk juulit eetrisse läinud taskuhäälingus “Sõnu ei söö”. Saadet juhtis Siiri Erala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles