Vastukaja ⟩ Tore oli Noorte väljakul istuda (1)

Pärnu Postimees
Copy
"Väga mõnus oli istuda selle koha juures, kus lapsed mängivad. Nende vanemad ja vanavanemad on olnud nii lahked ja lubanud vanainimesel seal pargipingil istuda. Tundsin samuti end inimeste keskel olevat."
"Väga mõnus oli istuda selle koha juures, kus lapsed mängivad. Nende vanemad ja vanavanemad on olnud nii lahked ja lubanud vanainimesel seal pargipingil istuda. Tundsin samuti end inimeste keskel olevat." Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Postimehe lugeja Asta Järve andis tagasiside Pärnu Noorte väljaku pinke ja joodikute kogunemiskohti puudutanud loo kohta.

Lugege ka: Joodikud jäid laste mänguväljaku kõrval kogunemiskohata pinkide hoolduse tõttu.

Kui kaua nende paari Noorte väljaku pingi hooldamine ometi aega võtab? Siin on varsti aasta möödas.

Elan sealsamas läheduses. Varem ikka käisin seal. See on hea koht, kus vanem inimene saab rohelise koha peal istuda.

Väga mõnus oli istuda selle koha juures, kus lapsed mängivad. Nende vanemad ja vanavanemad on olnud nii lahked ja lubanud vanainimesel seal pargipingil istuda. Tundsin samuti end inimeste keskel olevat.

Teine pink oli seal natuke kaugemal. Kui mina olin sinna enne jõudnud ja tulid need õllepudelitega mehed, olid nad viisakad ega tulnud end kaaslaseks pakkuma.

Kui ma sattusin sinna hiljem ja nad olid seal juba ees, olid nad seal vaikselt ja viisakalt. Kui kellelgi pole eeldusi ega võimeid rohkemaks kui selle pudeli juurde jõuda ja see ongi tema elu rõõm, siis see on isegi õnnetu juhtum, ja kui ta nüüd seal pingiotsa peal istub, siis ta võiks seda ju ometi teha, kui ta on seal täiesti vaikselt oma pudeliga.

Minulgi oleks hea meel seal jälle istuda. Nad võiksid sinna ühe pingi juurdegi panna.

Asta Järve, eakas pärnakas

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles