Linnaorkester tuuritab maakonnas ja mängib funkbändiga aias

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Siim Aimla Funk Band laieneb pärnakate linnaorkestriga võimsamaks koosseisuks.
Siim Aimla Funk Band laieneb pärnakate linnaorkestriga võimsamaks koosseisuks. Foto: Urmo Männi

Pärnu linnaorkestril jäi vihma tõttu küll seekord oma panus Pärnu muusikafestivalil andmata, kuid pikk suvi täis kontserte ootab neid veel ees. Peale koostöö lauljatar Sofia Rubina ja klaveriprofessor Arbo Valdmaga teevad orkestrandid suvetuuri maakonna kultuurimajadesse-kirikutessegi.

Pärnu linnaorkestri direktori Helen Erastusega rääkides tunnistas too, et tal on endalgi päris raske valida, kas minna homme õhtul kontserdimajja või Ammende villa aeda, sest muusikasuvi on praegu nii rikkalik ja tihe.

Veel polnud teada, kas täpselt samal ajal toimuvale Järvi akadeemia lõppkontserdile valitakse parimatest parimate kursuslaste seast dirigeerima ka tema tütar Nele Erastus, kes juba varem oli paarisaja soovijaga üle maailma konkureerides pääsenud paarikümne Järvide ja Leonid Grini kursusele valitu sekka. Linnaorkester ise on aga juba pikalt ette valmistanud kava, kus vuliseva purskkaevu ja laternatega valgustatud iidsete tammede all musitseerivad linnaorkestriga koos Sofia Rubina ja Siim Aimla Funk Band ning kõike seda ohjab peadirigent Kaspar Mänd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles