Koerteranda tullakse välismaaltki

Elisabeth Luik
Copy
Marjo Kopra, Rosen Kostov ja Ari Pura olid Pärnus esimest korda ja leidsid, et koerteranda ei olnud sugugi lihtne leida.
Marjo Kopra, Rosen Kostov ja Ari Pura olid Pärnus esimest korda ja leidsid, et koerteranda ei olnud sugugi lihtne leida. Foto: Jüri Looring

Pärnu keskranda pole lemmikoomad teretulnud, ent lõõtsutavate neljajalgsetega saab suvepealinnas siiski tülita vette minna. Sobivad paigad on Raeküla rand Harju tänava otsas, Mai rand Mere tänava pikendusel, Vana-Pärnu rannas Tuulepaagi tee pikendusel ning Pärnu jõe vasakkallas muuli juures.

Koerte rannamelu kajastamiseks seadsin sammud esmalt Raeküla randa, kuid silmapiiril ei paistnud ühtki lemmikut. Lootust kaotamata suundusin edasi Mai randa, kuhu suundusid ka suvitajad kahe puudli ja veel ühe valgekarvalise särasilmse neljajalgsega. Tegu oli soomlastega, kes olid koerteranna leidmisega hädas ning palusid juhatust, kus lemmikud veemõnusid nautida saaksid.

Seltskond oli Pärnusse puhkama tulnud Vantaast ja see oli nende esimene visiit suvepealinna. Koertega tutvudes sain teada, et mustakarvaline puudel Rossi oli hoopiski pime, kuid hoolimata sellest keksles ringi täiel rinnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles