Galerii ⟩ Kuidas sõbrad külla meelitada? Tee kodukohvik!

Copy

Kuidas meelitada sõbrad külla ja organiseerida perele suve kõige ägedam sündmus? Lihtne, pane kodukohvikute päeval puhvet püsti ja tuttavad, keda pole pikka aega näinud, on kohal kui viis kopikat ja lapsed õhkavad sellest rääkides vähemalt järgmise jaanipäevani.

Teist korda Paikuse osavalla kohvikute päeval osalenud Lõo talu küünikohviku perenaise Ülle Kaljundi sõnutsi on need päris head põhjused, et koos sugulaste ja heade sõpradega vaaritamisele ja söögitoa tegemisele üks päev ohverdada.

“Nagu näha, läheme külastajatele korda – neid on päeva jooksul läbi astunud umbes paarsada ja endalegi meeldib seda teha,” rääkis Kaljund. “Tuttavad tulevad kaugemalt kohale, nii Tallinnast, Rakverest kui Soomest. Lapsed eelmisel aastal rääkisid, et see oli suve kõige ägedam sündmus.”

Nii ei olnudki pikemat mõtlemist, et kohvik selgi aastal käima panna. “Me ei pea ilma kartma, sest halva ilma korral on katus pea kohal,” lisas Lõo talu perenaine.

Kaljund märkis, et tegelikult on ühepäevakohviku tegemine päris suur ristsõnamõistatus, sest tuleb valmis mõelda põnev menüü ja kõik toidud õigeks ajaks valmiski saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles