Video ⟩ Pärnus majja põrutanud Audi manööver jäi turvakaamerasse (3)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy

Reedel õhtul Pärnus Oja ja Rohelise tänava ristmikul toimunud õnnetus, kui sõiduauto sõitis vastu ristmiku ääres oleva maja seina, lõhkus selle ja paiskus poolenisti tuppa, jäi lähedusse paigaldatud turvakaamerasse.

Maja, millesse Audi sisse paiskus, asub asümmeetrilisel ristmikul. Oja tänav teeb teisel pool Rohelist tänavat väikese jõnksu: kui liikuda Oja tänaval Tallinna maantee suunas, jääb maja, mille seina Audi purustas, otse ette. Sellest möödumiseks tuleb teha väike haak paremale.

Videolt on näha, et Oja tänaval sõitnud Audi on ristmikule jõudes vastassuunavööndis ja sõidab otse üle ristmiku majja sisse. Kohe Audi järel peatub ristmiku ees valge kaubik, millest Audi tõenäoliselt ennist mööda sõitis. Audi kiirust saab igaüks videost oma silma järgi hinnata.

Pärnus Rohelisel tänaval sõitis Audi läbi seina majja sisse.
Pärnus Rohelisel tänaval sõitis Audi läbi seina majja sisse. Foto: Jüri Looring

Politsei teatel viidi õnnetuse järel haiglasse tervisekontrolli majas viibinud 55aastane naine ja 26aastane naine, kes hiljem kodusele ravile lubati. Samuti toimetati haiglasse ülevaatusele Audit juhtinud 21aastane mees, kel tõsisemaid traumasid ei tuvastatud.

Esialgsete politseile antud ütluste järgi väitis Audi roolis olnud noormees, et ta oli väsinud. Ehkki algse info järg oli juht kaine, ootab politsei selle kohta ekspertiisi vastust. Sellele, et Audi juht sattus õnnetusse vastassuunavööndist ristmikule sõites, on politseil tõendus olemas.

Maja seina tekkis õnnetuse tagajärjel mitme ruutmeetri suurune auk ja samal küljel olevad aknaraamidki nihkusid paigast.

Kui auto õnnetuse järel ära viidi, toestasid päästjad maja seina prussidega, katsid augu koormakilega ja omanikud said alustada koristustöödega.

Maja elanikud reede õhtul juhtunust rääkida ei soovinud.

Õnnetuses viga saanud noorema naise õde avaldas üleskutse pererahva abistamiseks. Veebikeskkonnas GoFundMe kampaania püsti pannud naise sõnutsi sai maja nii tugevalt kahjustada, et kolme väikese lapsega pere vajab uut eluaset.

Pärnus Rohelisel tänaval sõitis Audi läbi seina majja sisse.
Pärnus Rohelisel tänaval sõitis Audi läbi seina majja sisse. Foto: Jüri Looring
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles