VIDEO ⟩ Turniiri parimaks valitud Kais keskenduks vaid rannavollele

Märt Pilme
, reporter
Copy
Mati Vetevoolu mälestusturniiri parimateks valiti Heleene Hollas ja Kaur Erik Kais.
Mati Vetevoolu mälestusturniiri parimateks valiti Heleene Hollas ja Kaur Erik Kais. Foto: volley.ee

20aastane suvepealinna võrkpallur Kaur Erik Kais tegi tegusid Kloogaranna liival ja võitis ühes paarilise Rasmus Meiusega rannavolle suvetuuri neljanda etapi ehk Mati Vetevoolu mälestusturniiri.

Eesti noorte esipaar murdis 16 duo hulgast poolfinaali ja alistas seal Mart ja Rein Tiisaare 2:0 (21:15, 23:21). Finaalis ei antud Urmas Piigile ja Siim Ennemuistile mingit sõnaõigust ning arvukate pallinguässade toel võideti 2:0 (21:15, 21:18).

"Finaali võti oli kindlasti oma serv ja rünnak. Me ei andnud neile vastuvõttu kätte ja suutsime lahendused väljakul hoida – sealt see võit tuli," rääkis turniiri parimaks mängijaks valitud Kais alaliidu vahendusel.

Noored tunnistasid, et neid rahuldab turniiril vaid esikoht. "Teeme asja tõsiselt ega tule kunagi turniirile nii, et tahaks teist või kolmandat kohta – eesmärk on alati võit!" lisas Meius.

Rasmus Meius ja Kaur Erik Kais tõusid poodiumi kõrgeimale astmele.
Rasmus Meius ja Kaur Erik Kais tõusid poodiumi kõrgeimale astmele. Foto: Volley.ee

Duo ei keskendu vaid rannavollele, vaid sügisest jätkatakse ka saalivõrkpallis – Kaisi näeb Pärnu ja Meiust Võru meistriliiga satsis. "Rannavõrkpallis on päris keeruline toetust leida – et seda teha hästi, on vaja väga palju raha. Äkki tulevikus saame aasta ringi rannavõrkpalli mängida, praegu pole see veel võimalik," arutles Meius.

Kais tunnistas, et tema keskenduks vaid rannavollele. "Olin juba pool suve täiesti kindel, et lähen randa. Aga viimasel hetkel mõtlesin ümber: prooviks veel saali ja siis vaadata, mis järgmisel aastal tuleb," tunnistas Kais, kes lõi Pärnu võrkpalliklubiga käed nädal tagasi.

Augusti alguses esindavad Kais ja Meius Eesti koondist Euroopa rannavõrkpalli Rahvuste karika turniiril.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles