Menukas matkarada pandi tipphooajal kinni

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Ära tule!
Ära tule! Foto: Merle Rallmann

Pärnus Tervise Paradiisi lähistel mere ääres lookleva puidust matkaraja sissepääsudes peatavad uudistajaid punavalged plastlindid ja keelumärgid. Pika ninaga jäänud linnakülalised pole oma pettumust enda teada jätnud.

Pärnut reklaamivatel veebilehtedel Visit Pärnu ja Puhka Eestis lubatakse, et unikaalse linnalooduse avastamiseks ehitatud vaateplatvormiga laudteel saab kõndida sonnide kohal ja avastada rannaniidu floorat ja faunat. Enamgi, loodust lubatakse nautima nii lapsevankriga kui ratastoolis. 

Haruldast võimalust lootsid oma silmaga vaatama minna Austraaliast Balti riike avastama tulnud Lari McDonald ja Hedley Amos. Paraku Leedust jalgsi Eestisse matkanud paari plaan teoks ei saanud, kuna neile vaatasid matkaraja pääslates vastu keelumärgid. "Lootsime teha kena hommikuse jalutuskäigu," oli McDonald pettunud.

Google’i kaardikeskkonnast leiab eelmisest nädalast ka lätikeelse märkuse, mida loetud 300 korda. "Kahjuks pole kuskil infot, et torni ei saa kõndida. Parkimiskoht on tasuline, aga vaadata ei saa," kurtis lätlanna Ināra Frišvalde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles