VIDEO PJK teenis 23. katsel hooaja esimese võidu, Vaprus kaotas tiitlikaitsjale

Märt Pilme
, reporter
Copy
Silard Simanis (valges) sahistas kahel korral võrku ja PJK maitses esimest korda võidurõõmu.
Silard Simanis (valges) sahistas kahel korral võrku ja PJK maitses esimest korda võidurõõmu. Foto: Mailiis Ollino

Täna õhtul mängiti 23. vooru matše nii jalgpalli meistri- kui esiliigas.

Pärnu Vaprus sai tippkonkurentsis pallida Eesti rahvusstaadionil ehk A. Le Coq Arenal, kus vastaseks oli tiitlikaitsja Tallinna FCI Levadia. Tabeli teisel real paiknev pealinna sats alustas hästi, kui 26. minutiks juhiti Robert Kirsi ja Mark Oliver Roosnupu väravast 2:0. Pärnust pärit Kirss vormistas 82. minutil ka lõppskoori 3:0.

 

Pärnu on 22 mänguga kogunud kaheksa punkti, mis annab kümne satsi hulgas viimase koha. Tallinna Legionil on mäng vähem ja kaks punkti rohkem. Tallinna Kalev jääb kaheksandana maha seitsme punktiga. Vapratel Karudel ei lähe mängugraafik lihtsamaks, sest 17. augustil kohtutakse Paides sealse linnameeskonnaga ja kolm päeva hiljem pealinnas FC Floraga.

Meistriliiga tabel.
Meistriliiga tabel. Foto: Kuvatõmmis

Aste madalamal palliv Pärnu jalgpalliklubi (PJK) teenis 23. katsel hooaja esimese (!) võidu, kui Rannastaadionil tehti selg prügiseks esiliiga tippu kuuluvale FC Flora duublile. Igor Prinsi hoolealused jäid küll 17. minutil Veiko Vespere omaväravast kaotusseisu, ent 72. minutiks juhiti Silard Simanise kahest ja Risto Pärnati ühest tabamusest 3:1. 82. minutil lõid florakad ühe tagasi, ent pärnakad suutsid 75 pealtvaataja ees kolm punkti kodus hoida.

PJK tõusis hoobilt tabeli viimaselt kohalt üheksandaks. Üks võit ja kaheksa viiki annab 11 silma. Viljandi Tulevikul on kümme punkti, aga üks mäng varuks. Kaheksas koht on juba kindlalt eest, sest Ida-Virumaa Alliance on kogunud 23 silma. Pärnakate järgmine mäng tuleb 22. augustil kodustaadionil Harju Laagriga. 

Esiliiga tabel.
Esiliiga tabel. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles