SUUR PILDIGALERII Pärnumaa seeniorsportlased teenisid suvemängudel esikoha

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnumaalased teenisid suvemängude üldvõidu.
Pärnumaalased teenisid suvemängude üldvõidu. Foto: Eesti seeniorispordi ja spordiveteranide liit

Eesti seeniorspordi ja spordiveteranide liidu 55. suvemängud toimusid tänavu Viljandis.

Võisteldi kaheksal spordialal: kergejõustikus oli edukaim Tartumaa, võrkpallis Pärnumaa, korvpallis Tallinn, petankis Ida-Virumaa, mälumängus Järvamaa, ujumises Pärnumaa, kettagolfis Jõgeva ja lauatennises Tartu.

Kui kõikide alade punktid kokku loetud, selgus, et suurte maakondade-linnade arvestuses teenis esikoha Pärnumaa spordiveteranide koondis (157 punkti), kes õige napilt edestas Tartut (154) ja Tallinnat (153). Väiksemate grupis teenis esikoha Rapla (145), kes jättis Võru (130) ja Saaremaa (121) teiseks-kolmandaks. Pärnumaalased pälvisid ühtlasi üldvõidu.

Kergejõustikus toodi meie maakonda eri vanuseklassides 11 individuaalkulda: kirkaima medali said kaela Raul Kond (kettaheide, kuulitõuge), Günter Koovit (kuul), Arvi Lensment (odavise), Juta Lemmik (60 ja 400 meetri jooks), Janne Ojala (ketas, kuul), Jaana Junson (oda), Ülle Miil (ketas) ja Meeta Allika (60 meetri jooks).

Ujumises hoolitsesid esikohtade eest Eveli Vainikk, Margrit Kärp, Ene Viik ja Erki Salk ning võrkpallis triumfeeris Pärnumaa üle 35aastaste naiste sats koosseisus Kristel Kungla, Heli Maripuu, Ülle Männiste, Janne Orav, Piret Lepik, Evely Pajula ja Merike Pilve.

Pärnumaalased teenisid suvemängude üldvõidu.
Pärnumaalased teenisid suvemängude üldvõidu. Foto: Eesti seeniorispordi ja spordiveteranide liit
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles