Pärnu jalgpalliseeniorid domineerisid koduväljakul

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnakad teenisid koduväljakul kindla etapivõidu.
Pärnakad teenisid koduväljakul kindla etapivõidu. Foto: Svetlana Tšižova

Rehepapi kunstmuruväljakul toimus seenioride karikavõistluste teine etapp, kus kindla võidu teenis siinne vutisats Pärnu KEK ja Kalakombinaat/MEK noored.

Suvepealinlased võrdlesid seekord oskusi pealinna tiimidega Cosmos Seniors ja Lastrada, kellega mängiti omavahel kaks korda läbi.

Pärnakad kogusid neljast 15minutisest matšist kolm võitu ja viigi, mis andis kümme silma ja kindla etapivõidu. Lastrada oli nelja punktiga teine ja Cosmos kahe silmaga kolmas.

Pärnu KEKi eest ajasid seekord palli taga Antti Luigemaa, Marko Lelov, Peep Allas, Rein Riisalu, Oleg Mjasojedov, Heigo Nigula, Kalev Mitt, Andrus Mitt, Sergei Ivanov ja Aleksandr Frischer.

"Koduväljakul õnnestus meil leida hea tasakaal kaitse- ja ründetegevuse vahel," tunnistas Riisalu. "Suutsime oma värava hoida puhtana. Tõsi, kaks korda päästis meid põiklatt ja väravavaht Anttil tuli mitmel korral otsustavalt sekkuda. Vastaste värava lahtimuukimine lühikese mänguaja jooksul on paras kunsttükk, aga seekord õnnestusime."

Neljast etapist koosnev mõõduvõtt on mõeldud üle 45aastastele jalgpalluritele, kuid satsi võib kuuluda ka kaks üle 40aastast meest. Kahe etapi järel jagavad pärnakad esikohta Cosmosega, mõlemal on kirjas 16 punkti. Järgnevad Lastrada (13), Narva United (8), Lasnamäe Ajax (4) ja Maardu (3).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles