Vapruse väravavaht sõitis Itaaliasse katsetele

Märt Pilme
, reporter
Copy
Ott Nõmm Itaalia tiimi värvides.
Ott Nõmm Itaalia tiimi värvides. Foto: Pärnu Jk Vaprus/Facebook.

Jalgpalli meistriliigas palliva Pärnu Vapruse põhiväravavaht Ott Nõmm kutsuti katsetele Itaalia tugevuselt teise liiga (Serie B) tiimi Pisa Sporting Club.

“Noorest east hoolimata on Otil meie esindusmeeskonna eest Premium-liigas seljataga juba palju enesekindlaid ja küpseid mänge ning ta on tekitanud enda vastu huvi nii Eestis kui välismaal,” kinnitas Vapruse juhatuse liige Karl Palatu. “Pisa klubi kutse Otiga lähemalt tutvuda saabus küll hooaja haripunktis, kuid mängija arengut arvestades polnud küsimustki, kas saata Ott testimisele või ei.”

Itaaia Serie B hooaeg algas äsja, kui mängitud on vaid üks voor. Nõmm treenib Itaalias sealse U19 tiimiga 23. augustini.

"Esmamulje klubist on hea, sest tiimikaaslased võtsid mind hästi omaks ja treenerid on väga toetavad. Esimesel päeval läbisin medical’i (arstliku ülevaatuse, M. P.) ja osalesin ühel treeningul ning need möödusid hästi. Väike keelebarjäär siiski on, kuid saan hakkama,” rääkis 17aastane pärnakas.

Täna mängib Vaprus kõrgliiga 24. voorus võõrsil Tallinna FC Floraga. Ilmselt valvab pealinnas pärnakate väravat Hendrik Vainu. Pärnu kolmas väravavaht on Ahti Strati, kes on minuteid kogunud teises liigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles