Aunimetus lõi aasta haridustöötajad korralikult pahviks

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Lihula noortemaja kolib aasta noorsootöötaja Anneli Pikkmetsa sõnutsi peagi mõisa moonakate majast kohalikku kultuurimajja. 
Lihula noortemaja kolib aasta noorsootöötaja Anneli Pikkmetsa sõnutsi peagi mõisa moonakate majast kohalikku kultuurimajja. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa omavalitsuste liit (POL) kuulutas viiendat korda välja maakonna aasta haridustöötajad. Tunnustust jagati 15 kategoorias.

POLi sekretär Kristel Ernits selgitas, et ühendus hakkas kodumaakonna haridustöötajaid tunnustama pärast haldusreformi. “Valiku tegi Pärnumaa omavalitsuste liidu hariduskomisjon riiklikule tunnustusüritusele “Aasta õpetaja gala” esitatud kandidaatide hulgast,” täpsustas Ernits ja lisas, et tiitleid ei jagata õpetajate päeval, kuna siis tähistatakse päeva koolides ja omavalitsustes. Nii toimubki traditsiooniline tänuüritus 4. oktoobril. Kohta hoitakse Ernitsa sõnutsi esialgu saladuses.

Aasta gümnaasiumiõpetaja Kadri Karon Kilingi-Nõmme gümnaasiumist sai aunimetusest teada keset koduseid toimetusi, kui kolleegist sõbranna ootamatult õnne soovis. “Ma ei saanud aru, miks. Ta saatis selgitava lingi. See oli väga suur üllatus, ma üldse ei oodanud seda,” meenutas Karon ega osanud esiti arvata, miks just tema sõelale jäi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles