Pärnu-Jaagupi uhiuuel tenniseväljakul pandi mängu esimesed pallid

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu-Jaagupis avatud uut tenniseväljakut oli sisseõnnistamas ammulaskmises maailma paremikku kuuluv Teet Tagapere, kes lubas uut spordiareeni edaspidigi külastada.
Pärnu-Jaagupis avatud uut tenniseväljakut oli sisseõnnistamas ammulaskmises maailma paremikku kuuluv Teet Tagapere, kes lubas uut spordiareeni edaspidigi külastada. Foto: Tiina Salumäe

Pärnu-Jaagupi muusikakooli rivitrummarite põristamise saatel lendasid täna pärastlõunal Pärnu-Jaagupi spordikeskuse juures avatud tenniseväljakul üle võrgu esimesed pallid ning Pärnu Kalevi tenniseklubi noormängijad Kamilla Poljans ja Loore Leismann koos treener Artjom Jurjeviga tegid huvilistele näidistreeningu.

Uue areeni avamisel osales ka hiljuti Gödollös MMil meeskondliku pronksi võitnud põhja-pärnumaalane, ammulaskur Teet Tagapere, kellele vald andis hiljutise saavutuse eest preemiaks 1000 eurot.

Koos noortega tegi uuel väljakul esimesed tenniselöögid Tagaperegi.

“See on väga tore, et selline võimalus on juurde tehtud,” ütles ta.

“Mida rohkem erinevaid sportimisvõimalusi noortel on, seda parem, olgu selleks siis tennis või jooksmine või pallimäng või veel midagi muud,” lausus Tagapere, kes loodab edaspidigi koos sõpradega uuele väljakule mängima jõuda.

Hiljuti Põhja-Pärnumaa vallavanema ametisse asunud Aivar Mäe sõnutsi on Põhja-Pärnumaa spordihuvilistele heaks kasvulavaks.

“Siin on loodud suurepärased võimalused tegeleda erinevate spordialadega, näiteks jalgpalli, maadluse, laskmise, jalgrattaspordi, kergejõustiku, discgolfi, tennise, tuletõrjespordi ja teistegi aladega,” lausus vallavanem. “Põhja-Pärnumaa vallas on sirgunud Eestis ja maailmas väga häid tulemusi saavutanud sportlasi.”

Uut spetsiaalselt tenniseväljakutele mõeldud kunstmurukattega tenniseareeni hakkab haldama Pärnu-Jaagupi spordikeskus ja seda saab broneerida MYGames’i keskkonna kaudu. Peagi muutub väljak iseteenindavaks ning siis ei sõltu pääs väljakule enam spordikeskuse lahtiolekuaegadest.

Olümpiakomitee projekti Sport koolis ja Pärnumaa spordiliidu toetusel alustavad algaval õppeaastal uuel tenniseplatsil kaks korda nädalas toimuvate treeningutega ka Pärnu-Jaagupi põhikooli 1. klassi õpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles