Video ja galerii Läbi majaseina sõitnud sohvril tuvastati narkojoove

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy

Kui 22. juuli õhtul Pärnus Rohelise ja Oja tänava ristmikul läbi majaseina sõitnud Audi 21aastane juht põhjendas õnnetuse juhtumist väsimusega, siis nüüd on politsei saanud sohvri võimaliku narkojoobe ekspertiisi vastuse, mis osutus positiivseks.

“Ekspertiis tuvastas, et sõidukijuht oli narkojoobes. Kõik muud asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses,” ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Raidla.

See, kuidas hall Audi sõitis vastu Oja-Rohelise ristmiku ääres asuva maja seina, lõhkus selle ja paiskus poolenisti tuppa, jäi lähedusse paigaldatud turvakaamera pildile.

Maja, kuhu Audi paiskus, asub asümmeetrilisel ristmikul. Oja tänav teeb teisel pool Rohelist tänavat väikese jõnksu: kui liikuda Oja tänaval Tallinna maantee suunas, jääb maja, mille seina Audi purustas, otse ette. Sellest möödumiseks tuleb teha väike paremhaak.

Videolt on näha, et Oja tänaval sõitnud Audi on ristmikule jõudes vastassuunavööndis ja sõidab otse üle ristmiku majja sisse. Kohe Audi järel peatub ristmiku ees valge kaubik, millest Audi tõenäoliselt ennist mööda sõitis. Audi kiirust saab igaüks videost oma silma järgi hinnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles