Galerii ⟩ Kahe silla õhtujooksu võitja andis sooloetenduse

Copy

Kahe silla meeleolukal, hämaruses toimunud kolme kilomeetri pikkusel õhtujooksul Pärnu kesklinna ja ranna rajooni tänavatel ja parkides ei leidunud vastast Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi esindajale Sten Ütsmütsile, kelle finiši järel tuli järgmist võistlejat oodata veidi üle minuti.

Ütsmütsi võiduaeg oli 9.35,1 ja teisena lõpetanud Adam Ojaval 10.40,8. Kolmandana ületas lõpujoone Anu Jooksutrennide värvides võistelnud Marko Teinburk, kes võitjale jäi alla ligemale poolteise minutiga.

Ülekaaluka võidu saanud Ütsmütsi sõnutsi pidi ta suurema osa distantsist läbima uhkes üksinduses. “Esimesel paarisajal meetril andis üks noor poiss kõvasti jalgadele valu, aga siis ta tempo rauges ja läksin omas rütmis edasi,” ütles võidumees.

Et võistlus kujunes soolojooksuks, näitas finišikanga all kinni läinud kell pisut aeglasemat tulemust, kui võinuks olla ägedamas heitluses. “Olnuks konkurentsi, võinuks aeg olla üheksa minuti kandis või veidi alla selle, aga õhtuse jahedusega pole tänane võiduaeg sugugi paha,” arvas Ütsmüts.

Kõige kiiremale naisele Anneli Ratassepale oli kahe silla õhtujooks tänase päeva jooksul juba teine võistlus, millel ta kaasa lõi. “Päeval osalesin Kristiine jooksul viie kilomeetri distantsil,” seletas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles