Vandaalid rikkusid uhiuue kossuväljaku (1)

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Paikuse korvpalliväljak sai värske ilme.
Paikuse korvpalliväljak sai värske ilme. Foto: Marika Valter

Paikuse Teeveere korvpalliplats kaeti eile kasutajasõbraliku kattega, kuid paraku jõudsid vandaalid juba esimesel ööl selle ära rikkuda.

Pärnu linnavalitsuse liige, Paikuse osavallakeskuse juht Marika Valter avaldas, et täna öösel sõitis keegi autoga väljakult üle, jättes sellega pinnale tugevad rehvijäljed. Välise vaatluse põhjal jäi kate siiski terveks. Platsile sissesõidu juurde oli paigaldatud ka tõke, kuid sellest oli mööda sõidetud. “Hoidkem silmad lahti ja kutsugem rikkujad korrale!” esitas Valter üleskutse. Lisades, et lähitulevikus on plaan sinna aed ehitada. 

Platsi uuendamine läks maksma 33 243 eurot, millest 29 933 eurot sai Pärnu spordikeskus MTÜ Rohelise Jõemaa koostöökogu Leader-meetmest, ülejäänu lisas Pärnu linn. Katte paigaldas OÜ Profloors.

Teeveere korvpalliväljak rikuti esimesel ööl.
Teeveere korvpalliväljak rikuti esimesel ööl. Foto: Erakogu

Varem kattis kossuplatsi asfalt, mis oli oma aja ära elanud. Nüüd saab Paikusel pallilahinguid pidada kukkumissõbralikul väljakul, mida kasutati ka 3x3 korvpallis Tokyo olümpiamängudel.

Valteri sõnutsi ootasid kohalikud elanikud korvpalliväljaku valmimist pikisilmi.

“Aastaid on kohalikud spordihuvilised populaarsel palliplatsil vaba aega veetnud. Paraku tegid aastad platsiga oma töö – küll käisime seda kõpitsemas omaaegsete Paikuse noortevolikogu noorte, küll kohalike elanikega. Viimastel aastatel on väljak olnud spordikeskuse hallata,” rääkis Paikuse osavallakeskuse juht.

Mullu tõusis palliplatsi seisukord kogukonnas taas teravalt päevakorda, kuna senine asfaltkate ei võimaldanud enam korvpallimängu harrastada. “Nõnda sai Leader-meetmesse projekt kirjutatud ja nüüd rõõmustabki uus palliväljak kogukonna suuri ja väikesi spordisõpru,” lausus Valter.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles