Eurovisioon vajab lava-show'd, aga mitte lembelaulikuid

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse "Eesti laul" võidulaulu esitaja Ott Lepland.
Tänavuse "Eesti laul" võidulaulu esitaja Ott Lepland. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Laupäeval valisime siis "Eesti laulu" saates meid esindava laulu Eurovisioonile ära ja selleks lauluks on "Kuula" Ott Leplandi esituses.

Mulle miskipärast tundub, et Ott Lepland on nagu teine Koit Toome, sest ka Koit Toome armastab klaveri saatel laulda. Paraku nad minu lemmikute hulka ei kuulu.

Meie rahva suureks iidoliks on kujunenud Ott Lepland ning ilmselt põhjus on see, et Lepland oskab naistele hästi silma teha. Helisevat ja võimast  lauluhäält sel mehel küll paraku pole. Eks igal ühel meist on olmas oma maitse muusika ja muusikute osas. Mis puutub tänavusse "Eesti laulu" siis mulle meeldisid sel korral näiteks Rolf Roosalu, Teele Viira, Birgit Õigemeel ja "Pop..." (teist sõna ei oska kirjutada siinkohal).

Kuna Eurovisioon on rahvusvaheline lauluvõistlus, siis kasks tuleb väliskeelne laul ning mõistagi hoogne lavashow ja tulevärk.

Ei tahaks küll halba ennustada, aga Ott Leplandi laul minu arvates poolfinaalist edasi küll ei jõua. Imesid muidugi võib juhtuda ja eks hoiame ikka oma laulule ja lauljale pöialt.

Eurovisiooni puhul käib teatud poliitika ning kõrgeid punkte annab ikka naaber naabrile. Tegelikult peaks hindama ikka laulu ja esitust.

Eelmisel aastal olin kindlal arvamusel, et Getter Jaani toob mele kas esimese, teise või kolmanda koha. Seda poleks osanud unes ka mitte näha, et laul jäi tagant poolt esimeseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles