Sadama korvpallimeeskond kaalus euromängu järel protesti: Meilt rööviti kindel võit! (3)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Sverre Aava (vasakul) käest löödi viimastel sekunditel pall veaga ära.
Sverre Aava (vasakul) käest löödi viimastel sekunditel pall veaga ära. Foto: championsleague.basketball

Pärnu Sadama korvpallimeeskonna juht Johan Kärp tunnistas mängujärgsel hommikul, et vilemehed tegid neile FIBA meistrite liiga avaringis Austria tiimi Gmundeni Swansi vastu selgelt liiga.

Austerlastel oli 80:80 viigiseisul kasutada normaalaja viimane rünnak, ent Sverre Aav näppas kolm sekundit enne sireeni palli endale. Seejärel äsas vastaste liider Urald King pärnakale vastu küünarnukki, võitis palli tagasi ja tõstis selle 0,3 sekundit enne lõppu korvi alt sisse. Pärnakad lahkusid platsilt noruspäi, sest tabloo näitas 80:82.

“See oli ju nii ilmselge viga – meilt rööviti kindel võit! Sverrel tulnuks kaks vabaviset, vead olid ju täis. Halvemal juhul oleks mäng läinud lisaajale,” võttis meeskonna juht kulminatsiooni kokku. “Nägime kõvasti vaeva, et Austria satsi võita ja saada veel üks kõva euromäng otsa. Mõtlesime, et ei hakka mingit protesti esitama, sest see ei anna midagi juurde – iga liigutus, mis sa FIBA poole teed, maksab. Kohtunikelt me niikuinii mingit seletust ei saaks. Las jääb, valus õppetund.”

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles