Pärnu võrkpalliklubil on algavaks hooajaks paigas isegi plaan X

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnu võrkpalliklubil tuli kõikides hooajaeelsetes matšides tunnistada vastaste paremust. Siiski usub peatreener Toomas Jasmin (tagaplaanil), et iga mänguga olukord paraneb.
Pärnu võrkpalliklubil tuli kõikides hooajaeelsetes matšides tunnistada vastaste paremust. Siiski usub peatreener Toomas Jasmin (tagaplaanil), et iga mänguga olukord paraneb. Foto: Jüri Looring

Pärnu võrkpalliklubi on algavaks hooajaks läbi teinud põhjaliku uuenduskuuri: noorenes võistkonna koosseis ja kaheksa aastat klubi peatreener olnud Avo Keelelt võttis teatepulga üle Toomas Jasmin. Muudatusi on muidki.

Pärnu võrkpalliklubi peatreener Toomas Jasmin, kes viimased tosin aastat on juhendanud Pärnu spordikooli noori võrkpallureid ja olnud kohalikus klubis abitreeneri rollis, jääb hooaja ettevalmistusperioodiga üldiselt rahule. “Kutid tegid trennis korralikult tööd, mul ei ole kellelegi midagi ette heita,” lausus ta. Meeskonnas pole probleeme ka vigastustega ja kõik mängijad on hooajaks valmis. 

Siiski pidid pärnakad kõikides kontrollmängudes tunnistama vastaste paremust. Näiteks möödunud nädalavahetusel koduses spordihallis rahvusvahelisel võrkpalliturniiril Keiju Baltic jäid nad alla esiliigas pallivale Viljandi võrkpalliklubile 2:3 ja teises matšis tuli tunnistada põhjanaabrite võrkpalliklubi Raision Loimu 1:3 paremust. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles