Väärikad tegid tudengitele süüa

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Kärt Saard pakkus õunakooki ja letšot.
Kärt Saard pakkus õunakooki ja letšot. Foto: Urmas Luik

“Super!” ajasid pöidla püsti Tartu ülikooli Pärnu kolledžis heaolu- ja spaateenuste disaini õppivad välistudengid, kes maitsesid neile ealt vanaemaks sobivate perenaiste pakutavat.

Kolledži fuajees tekitasid mihklipäeval Eesti toidu kuud tähistades melu Pärnu väärikate ülikoolis teadmiste täiendajad, kelle pakutavate kookide, suupistete, hoidiste laua juures tunglesid tudengid ja nende õpetajad. Kandikud tühjenesid silmanähtavalt. Ennast võrukaks nimetanud Theamai Lippu jagas termospotist mulgiputru ja seletas küsijatele, kuidas sellist “tummist klassikat” keeta, hoiatades, et keema pandud kruupe ei tohi potis segada.

“Kui rahvas tavaliselt viskab küüslaukude peale kasvanud seemnetutikesed minema, siis mina avastasin, et need on väga huvitavad marineerida,” tutvustas oma “Marineeritud küüslaugu seemnetükikesi” Hilja Hindrichson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles