VIDEO Vapruse kurb seeria sai pealinnas jätku: meistriliigas ollakse punktideta 12 matši

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu Vaprus pole tänavu võõralt väljakult teeninud ühtki punkti.
Pärnu Vaprus pole tänavu võõralt väljakult teeninud ühtki punkti. Foto: Dmitri Kotjuh

Jalgpalli meistriliiga 30. voorus madistasid pealinnas Kadrioru staadionil kaks tagumise otsa satsi, kui Pärnu Vaprus kaotas Tallinna Kalevile 0:1.

Matši ainus värav sündis penaltist, kui Ioan Jakovlev realiseeris 16. minutil 11 meetri karistuslöögi. Penalti määrati pärnakatelegi, aga Kevin Kauber ei suutnud seda 22. minutil realiseerida.

“See oli täiesti kohutav penalti, lendas mugavalt väravavahile. Neljast kolm on sees, kahju, et see üks eksimus nii tähtsas mängus tuli,” rääkis pettunud Kauber mängujärgses intervjuus. “Kahjuks ei tulnud väravaid mitte kuidagi. Pingutasime, mängisime ja oli väga palju võimalusi, et lüüa. Ei tea, kuhu need jäid. Kui kaitses enam-vähem mängime, siis ei suuda me rünnakul lahendada, ning vastupidi. Ei ole seda balanssi.”

Pärnakad pole nüüd punktilisa teeninud 12 mängu järjest, võiduta seeria pikenes 18 matšini. 30 vooruga vaatab tabelist vastu vaid kaheksa silma, seejuures pole tänavu võõralt väljakult teenitud ainsatki punkti.

Kuus matši enne hooaja lõppu jääb Vaprus üheksandal kohal asuvast Tallinna Legionist maha kuue punktiga. Hooaja lõpus kukub viimane esiliigasse, üheksandaks jäänu peab kõrgliigasse kuuluvust tõestama üleminekumängudel. Kaheksandal tabelireal paiknevad kalevlased kindlustasid võiduga koha meistriliigas ka järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles