Kelle seast valitakse? ⟩ Hariduspreemiat püüab 30 kandidaati

Pärnu Postimees
Copy
Reedel selguvad linna aasta haridus- ja noorsootööpreemiate laureaadid.
Reedel selguvad linna aasta haridus- ja noorsootööpreemiate laureaadid. Foto: Urmas Luik

Pärnu aasta õpetaja konkursile esitati 47 taotlust, mille hulgast valis komisjon tosinas kategoorias välja kokku 30 nominenti. Pärnu linna säravaimad haridustöötajad selguvad reedel haridustöötajate tänuõhtul.

Pärnu aasta õpetaja konkursi eesmärk on tunnustada parimaid haridustöötajaid, hariduse toetajaid ja sõpru, kes oma igapäevatöö kõrval on märkimisväärselt panustanud laste ja noorte haridusse ning oma silmapaistva tegevusega aidanud kaasa haridusasutuste ja Pärnu linna hariduselu arengule.

Aasta lasteaiaõpetaja nominendid on Ly Akenpärg Mai, Kadi Sepp Paikuse ja Kati Aasmaa Audru Vikerkaare lasteaiast.

Aasta klassiõpetaja kategoorias on nominentidena üles seatud Inga Merisaar ja Anu Päit Pärnu Kuninga tänava põhikoolist ja Oksana Johannes Paikuse koolist.

Aasta põhikooli aineõpetaja nominendid on Anna Lüter Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumist, Kadri Haavandi Paikuse koolist ja Klaarika Prii Pärnu Vanalinna põhikoolist.

Aasta gümnaasiumiõpetajaks kandideerivad Leili Jaagant Pärnu täiskasvanute gümnaasiumist, Irina Oad Pärnu ühisgümnaasiumist ja Merit Sarandi Pärnu Koidula gümnaasiumist.

Aasta klassijuhataja nominendid on Stella Vilumets Pärnu Raeküla koolist ja Ülle Otskivi Pärnu ühisgümnaasiumist.

Aasta huvialaõpetaja kategoorias on nominentidena üles seatud Andrus Ostrov Pärnu kunstide koolist, Hanna Taube Pärnu muusikakoolist ja Romet Mihkels Pärnu spordikoolist.

Aasta kutseõpetaja nominendid on Lembit Miil ja Riina Tomast Pärnumaa kutsehariduskeskusest.

Aasta noorsootöötajaks kandideerivad Laura Kiviselg Pärnumaa noorsootöö keskusest ja Adelina Danilenko Pärnu noorte vabaajakeskusest.

Aasta hariduse sõbra nominentideks on Marika Sipelgas Audru Vikerkaare lasteaiast ja Mart Kukk osaühingust Villa Wesset.

Aasta õppeasutuse juhi kategoorias on nominentidena üles seatud Ilona Must Pärnu vabakoolist ja Indrek Kaldo Pärnu Koidula gümnaasiumist.

Aasta haridusteo nominendid on “Kaasava hariduse parimate praktikate jagamine kohalikul ja rahvusvahelisel tasandil” (Pärnu Kuninga tänava põhikool) ja "“Pärnu ühisgümnaasiumi muusikalitrupi suurprojekt “Romeo ja Julia””.

Elutööpreemiale kandideerivad Õnnela Kukk Pärnu ühisgümnaasiumist, Silja Kikerpill Pärnu Mai koolist ja Urve Krause Pärnu Kuninga tänava põhikoolist.

Tänavused laureaadid avalikustatakse ja hariduspreemiad antakse üle reedel Strandi hotellis toimuval tänuõhtul “Sulle, õpetaja!”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles