Käsipallurid tegid kuldse duubli: karikavõitjaks krooniti nii poisid kui tüdrukud

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu ja Viljandi ühistiim tuli karikavõitjaks.
Pärnu ja Viljandi ühistiim tuli karikavõitjaks. Foto: Eesti käsipalliliit

Pärnu käsipallinoortele osutus lõppenud nädalavahetus üliedukaks, sest võidukarikad tõsteti pea kohale nii Viljandis kui Tapal.

D2-vanuseklassi (2011. aastal ja hiljem sündinud) tüdrukud selgitasid karikavõitja välja Tapa valla spordikeskuses, kuhu kogunes viis tiimi, kes mängisid omavahel korra läbi.

HC Pärnu/Padise piigad teenisid Toomas Heinla ja Siiri Uusküla näpunäidete järgi kolm võitu ja kaotuse. Sama saldo oli kahepäevase võistluse järel SK Reval-Sport/Kopli võistkonnal. Niisiis tuli arvesse võtta omavaheline matš, mille pärnakad 10:8 võitsid. Siinse satsi parimaks valiti Helina Hapsalo.

HC Pärnu/Padise tüdrukud teenisid esikoha.
HC Pärnu/Padise tüdrukud teenisid esikoha. Foto: Eesti käsipalliliit

A-klassi (2004. aastal ja hiljem sündinud) noormehed madistasid karikate nimel kolmel päeval Viljandi spordikeskuses, kui kuus satsi mängisid omavahel korra läbi. Pärnu ja Viljandi ühistiim võitis kõik viis matši: kui neli neist olid kindlad, jätkus tasavägist lahingut vaid teise koha teeninud Tapa vastu (23:21). Merili Heinla, Marko Koksi ja Toomas Heinla võistkonna silmapaistvaimaks mängijaks valiti Robin Liinsoo. Kogu turniiri parimaks aga tunnistati Hendrik Koks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles