Heli Künnapas: kolisime maalt linna tagasi, sest õpetajad on linnas

Tiiu Leis
Copy
Aastaid tagasi kolis personalijuhi haridusega Heli Künnapas pealinnast Pärnumaale, et tõestada: raamatuid kirjutades on võimalik maal ära elada. Tema meelest ei ole olemas mittelugevat inimest, vaid on need, kes ei ole leidnud oma õiget raamatut.
Aastaid tagasi kolis personalijuhi haridusega Heli Künnapas pealinnast Pärnumaale, et tõestada: raamatuid kirjutades on võimalik maal ära elada. Tema meelest ei ole olemas mittelugevat inimest, vaid on need, kes ei ole leidnud oma õiget raamatut. Foto: Triin Künnapas

Aastaid maale kolimist oma raamatus “Minu ilus elu maal” ja blogis ülistanud kirjanik, kirjastaja, blogipidaja ja viie lapse ema Heli Künnapas (40) kolis lastega kodukohast Pärnu-Jaagupist tagasi pealinna.

“Maaelu fänn olen ma jätkuvalt, aga praegu on laste vajadused muutunud, nad tegelevad muusikaga ja nende oskused on sealmaal, et oli vaja liikuda õpetajate poole linna,” jutustas Künnapas.

Üks Heli lastest õpib juba mitmendat aastat Tallinna muusikakoolis ja käis samal ajal Pärnu-Jaagupi koolis. Mullu võitis ta maineka muusikakonkursi Eestis. “See oli mitme aasta töö võit ja näitas, et oleme õigel teel,” rääkis Künnapas. Linna kolimiseks oli aga raha vaja. Selleks kirjutas Heli blogi teemal “30 sammu 30 000 euro saamiseks”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles