Saarde valla vapimärkidele lisandus aasta noor

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Saarde valla sünnipäevapeol Kilingi-Nõmme klubis anti üle valla autasud ja tänukirjad ettevõtlikele ning tegevusega silmapaistnutele, kes kogunesid ühispildile.
Saarde valla sünnipäevapeol Kilingi-Nõmme klubis anti üle valla autasud ja tänukirjad ettevõtlikele ning tegevusega silmapaistnutele, kes kogunesid ühispildile. Foto: Kalju Sarapu

Saarde valla sünnipäevapeolised plaksutasid laupäeva õhtul Kilingi-Nõmme klubis omavalitsuse kõrgeima tunnustuse, Suure vapimärgiga väärtustatud Mari Karonile ja aasta noore preemia pälvinud Hans-Kristjan Raidile. Väikese vapimärgiga pärjatud Arvet Ollino viibib Kaitseliidu õppusel ja saatis koosolijatele tervituse.

Kilingi-Nõmme gümnaasiumi kauaaegne õpetaja ja õppealajuhataja, muuseumiklassi juhataja, naisrahvatantsurühma Kilingi asutaja ja juhendaja, maakondliku laulukonkursi "Kaunim metsalaul" eestvedaja, eakate tantsurühma ja Tõstamaa folkloorirühma Vokiratas juhendaja on vaid lühike loetelu Mari Karoni pühendunud tegevustest.

"Mari on nõudlik, suure töövõimega, täpne ja korrektne, suheldes abivalmis ja koostööaldis ning inspireeriv ja eestvedaja, tema tööd iseloomustavad põhjendatud uuenduste pooldamine, ideede tekitamine ja nende elluviimine," sõnasid kolleegid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles