94aastane Kihnu Virve laulab Piccologa isadele

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Kihnu rahvalaulik Virve Köster on oma elujaatavuses parim eeskuju kõigile, tegelemaks põlvkondi liitva muusikaharrastusega.
Kihnu rahvalaulik Virve Köster on oma elujaatavuses parim eeskuju kõigile, tegelemaks põlvkondi liitva muusikaharrastusega. Foto: Ants Liigus

Suupilliklubi Piccolo on üle 20 aasta korraldanud isadepäeva eelõhtul kontserdi Pärnus Nooruse majas, kus ühtlasi toimus klubi asutamise koosolek 1996. aasta novembris. Tänavu tuleb kontsert laupäeval ja fookuses on pere- ja järelkasvu ansamblid.

Kontserdil astuvad üles Pärnumaa lõõtspillihaigete seltsi ja Pärnu kunstide kooli lõõtspillimängijad, suupilliklubi Piccolo ansamblid koos presidendiga ja noored mängijad Mai kooli suupilliringist ning peakülalisena Kihnu Virve pereansambel, kus musitseerivad kõrvuti nelja põlvkonna muusikud.

“Kihnu rahvalaulik 94aastane Virve Köster on jätkuvalt heas toonuses, esineb küll harva, aga tema isik, tema anne ja elujaatavus on parim eeskuju kõigile, tegelemaks põlvkondi liitva muusikaharrastusega,” lausus suupillimängijate klubi eestkõneleja Elmar Trink.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles