Vaprus lõi käed uue peatreeneriga

Karl Hütt
, reporter
Copy
Pärnu Vapruse peatreeneri ametisse asub Igor Prins.
Pärnu Vapruse peatreeneri ametisse asub Igor Prins. Foto: Pärnu Vaprus

Pärnu Vapruse jalgpalliklubi andis ühismeedias teada, et sõlmis kaheaastase töölepingu UEFA Pro ja meistertreeneri kutsega Igor Prinsiga. 

Varem Tallinna FCI Levadiat, Nõmme Kaljut, Pärnu jalgpalliklubi ja Eesti U21 noormeeste koondist juhendanud 56aastane Prins on tulnud peatreenerina kolm korda Eesti meistriks. Mängijana on ta esindanud 20 korral meie rahvuskoondist.

Pärnu Vapruse juhatuse liige Karl Palatu ütles, et Prinsil on muljet avaldav kogemuste pagas, sealhulgas kolm meistritiitlit peatreenerina. “Niisama tähtis on, et meeskonna peatreeneriks asub taas pärnakas, kelle kogemusi linna esindusmeeskonna ja klubi arengus rakendada saame,” lausus ta. 

Prinsil on võimaluse üle Pärnu Vaprusega liituda hea meel. “Uus hooaeg tõotab põnevust ja usun, et suudan panustada klubi edusse,” märkis ta. 

Tänavusel hooajal juhendas meeskonda lätlane Dmitrijs Kalašnikovs.

Pärnu Vaprus kogus lõppenud hooajal Premium-liiga 36 matšist kolm võitu, kaks viiki ja 31 kaotust, jäädes sellega tuniiritabelis viimaseks. Nii mängib Vaprus järgmisel hooajal aste madalamal ehk esiliigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles