Suur lugu Mis toimub tõsielusarjade telgitagustes? Osalejad räägivad suud puhtaks

Kati Saagim
, vastutav veebilehe toimetaja
Copy
Pärnumaalt pärit telestaarid.
Pärnumaalt pärit telestaarid. Foto: PP

Sügis on alati rõõmustanud televaatajaid uute, haaravate saadetega. Tänavune pole erand. Küll pakub telemaastik Pärnumaa elanikele ehk tavapärasest veidi rohkem põnevust: mitmes saates näeb siit kandi inimesi.

Saatesarjas “Vallaline kaunitar” asusid Brigitte Susanne Hundi südame pärast võitlema Pärnumaalt pärit vabakutseline näitleja ja ehitaja. Kokandussaates “MasterChef Eesti” saab kaasa elada Pärnumaa külast pärit ehitusobjektijuhile ja Kilingi-Nõmme gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetajale. Heategevussaates “Tantsud tähtedega” astus üles Kihnu juurtega pärnakas Marko Kiigajaan.

Pühapäevaõhtuses saates “Ma näen su häält” on samuti teinud hiilgava etteaste mitu kodukandi inimest, kellest ühega vestlesime pikemalt.

Kes on need Pärnumaa inimesed, kes võtsid julguse kokku ja läksid telekaamerate ette? Millega nad tegelevad, kuidas suhtusid saatesse minekusse nende lähedased ja milline on telesaadete telgitagune? Nendele ja paljudele teistele küsimustele saime vastused kuuelt kodumaakonna inimeselt, kes nüüd on telekogemuse võrra rikkamad. Tõsi, üks neist oli televaatajatele juba ammu tuttav.

Henri Lind, “Vallaline kaunitar”

Henri Lind on tagasihoidlik Sindi lähistel elav noormees, keda  lokkis juuste pärast kutsutakse sageli Heath Ledgeriks. Mehe kirg on näitlemine, millega ta on tegelnud viimased viis aastat.

Kui sõber saatis “Vallalise kaunitari” saate ankeedi, siis esmalt Lind vaid naeris selle peale ja arvas, et sõber teeb nalja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles