Raavo Raadik Pole pinki, pole probleemi (1)

, uussintlane
Copy
Eluheidikute tõttu rahulolematute linnakodanike soovil teisaldati Sindi Coopi eest istepink.
Eluheidikute tõttu rahulolematute linnakodanike soovil teisaldati Sindi Coopi eest istepink. Foto: Urmas Luik

Sindi linn on juba pikemat aega hädas elukunstnikega, kelle vastu ei aita ussi- ega püssirohi, valla- ega politseivõim. Linnakese elanikud on rahulolematud ja seda õigustatult. Kellele meeldiks räuskav ja kõike kommenteeriv purjuspäine seltskond, kelle “tööpäev” algab alkoholimüügi algusega kohalikus poes ja lõpeb õhtutunnil pärast lõunauinakut pargipingi all.

Elukunstnikest häiritud linlased on teavitanud Tori valda, politseid, algatanud keskustelusid kohalikku elu kajastavais ühismeediagruppides ning see on kandnud teatavat viljagi. Kui politsei on võtnud inimestega ühendust ning andnud teada, et häirivatest tegelastest tuleb teavitada häirekeskust, võttis vald viimati kasutusele tõeliselt stalinlikud meetmed.

Ei teagi, kas vallaametnikud said indu hiljuti ajalehe kajastatud rahulolu-uuringust, millest jäi mulje, et vallaelanikud olukorda heaks peavad või valmistas rõõmu opositsioonisaadiku tõdemus, et Sindi linn on paremuse poole muutunud. Igatahes vanarahva ütlemine: kiida lolli ja see taob saadud kiitusest pea vastu seina lõhki, sobib nagu rusikas silmaauku kirjeldama valla võitlust Sindi elukunstnikega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles