Spordi lühiuudised

Pärnu Postimees
Copy
Märt Lääts.
Märt Lääts. Foto: Erakogu

Triatlon

Pärnumaa võhmamees Märt Lääts läbis Egiptuses Hurghadas Ironman 70.3 võistlusel poolpika triatloni 5:24.05ga ja tõusis 60–64aastaste meeste hulgas pjedestaali teisele astmele. Võidumees jäi üheksa minuti kaugusele.

Üldarvestuses oli eestlane 333 osavõtja hulgas 56. Lääts ujus 1,9 kilomeetrit 36 minutiga, väntas 90 kilomeetrit 2:47.34ga ja lõpetas poolmaratoni ajaga 1:53.05.

Laskmine

Põlvas toimusid B-klassi ehk kuni 16aastaste noorte Eesti meistrivõistlused laskmises. Pärnumaa ISSFi laskurklubist käis mõõtu võtmas kolm Toomas Juksaare ja Kristo Minni õpilast.

Markus Minn teenis poiste seas elu esimese Eesti meistritiitli, kui kogus 40 õhupüssi lasuga 400,3 silma. Silver Juksaar oli samas harjutuses üheksas (361,8) ja Aryna Klimiantsenka tüdrukute hulgas samuti üheksas (382,2). Silver Juksaar saavutas veel 30 lasu harjutuses viienda ja lamades võistlusel seitsmenda resultaadi.

Maadlus

43. Vooremaa auhinnavõistlustele oli kohale tulnud 297 noort maadlejat Eestist ja Lätist, ühtekokku 33 klubist. Võistkondlikus arvestuses teenisid esikoha Vändra Suure Karu Pojad, Lääneranna spordikool oli seitsmes ja Pärnu maadlusklubi Leo 16.

Vändra teenis eri võistlusklassides neli kulda, mille said kaela Delisia Pert, Lukas Toom, Jasper Jürimäe ja Andreas Välja. Lääneranna klubisse tõi võidukarika Kardo Küttmann ja Leo omasse Rasmus Tõnismäe.

Taekwondo

Kolm Pärnu taekwondo klubi noorsportlast esindasid Eestit Soomes Nurmijärvis Nurtzi Openil. Kokku võttis turniirist osa 132 sportlast Soomest, Eestist ja Ukrainast.

Adrian Timberg pälvis sparringus kaks kindlat võitu ja teenis rahvusvahelise mõõduvõtu võidukarika. Stefan Laurson oli samas võistlusklassis võidu ja kaotusega pronksil. Tüdrukute sparringus teenis kuldmedali Anna Belikova, kes alistas kõik kolm vastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles