Tori ⟩ Silma hakkavad muutused Sindis ja Tammistes

Copy
Tori vallas otsitakse ideid, kuidas Pärnu jõel Sindi paisu asemel rajatud kärestikku aktiivsemalt kasutusele võtta ja tagada ligipääs ka linna keskelt.
Tori vallas otsitakse ideid, kuidas Pärnu jõel Sindi paisu asemel rajatud kärestikku aktiivsemalt kasutusele võtta ja tagada ligipääs ka linna keskelt. Foto: Sander Hirvesaar

Aasta tagasi toimusid kohalikud valimised. Pärnu Postimees kaardistas, kuidas on selle ajaga pidanud vastu võimulepped, kui hea on koalitsiooni ja opositsiooni tervis omavalitsuseti ja kui rahul on elanikud oma valla-linna avalike teenuste ja elukeskkonnaga.

Palusime Tori valla võimuliidu ja vastasleeri esindajatel nimetada kaks aasta jooksul toimunud suuremat arenguhüpet oma töömailt.

Vastupidi mõnele teisele vallale, mille võimukähmlused täidavad pidevalt leheveerge, nii et raske on järge pidada, kes on parasjagu vallavanem või volikogu esimees, on Tori vallavanem Lauri Luur ametis 2017. aasta valimistest saadik. Viimastel, 2021. aasta kohalikel valimistel kogus tema juhitud valimisliit sedavõrd palju hääli, et Luur jätkas vallavanemana. Suuremas osas jäi aastataguste valimiste järel Tori vallas püsima senine koalitsioongi, opositsiooni puksiti vaid EKRE. Aasta eest kahe valimisliidu vahel sõlmitud koalitsioonileping kehtib tänini. Seega, partnereid pole vahetatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles