Noor Pärnu muusik püüdleb Berklees oma eluunistuse poole

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Klaverit mängiv Robi Salumets tõdeb, et Margus Kappeli kingades on päris uhke tunne olla, kui esitamisele tuleb "Sangar" või mõni muu Rock Hoteli aegade hittlugu.
Klaverit mängiv Robi Salumets tõdeb, et Margus Kappeli kingades on päris uhke tunne olla, kui esitamisele tuleb "Sangar" või mõni muu Rock Hoteli aegade hittlugu. Foto: Lilli Tölp

Koolipoisina, kes kirjutas orkestriteose, mis kanti ette ka Pärnu linnaorkestri kontserdil, tuntuks saanud Robi Salumets jätkab pürgimist oma unistuse poole – kirjutada kunagi muusikat filmidele, mängudele ja telele.

Kodulinna gümnaasiumi lõpetamise järel alustas ta tänavu sügisel õpinguid Bostonis asuvas Berklee muusikakolledžis ning enda rõõmsaks üllatuseks kutsuti ta liikmeks ka Supernova bändi, mille solist on vanameister Ivo Linna. Klaverit mängiv noormees tõdeb, et Margus Kappeli kingades on päris uhke tunne olla, kui esitamisele tuleb “Sangar” või mõni muu Rock Hoteli aegade hittlugu.

Tudengipõlveks kõrgkooli valides avastas Salumets, et kogu maamunal on vaid kaks kooli, kus seda, mida tema tahab, õppida saab. Üks on Inglismaal ja teine Ameerikas.

Eestis on ju ka muusikakõrgkoole, kas Berklee jäi millegi poolest eriliselt silma?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles