Jääfestival jõudis Saksa televaatajateni

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Veebruaris toimunud Pärnu jääfestivali käis uudistamas, üles võtmas ja peaaegu miljoni vaatajani viimas Saksa telesaate „Ostsee report“ meeskond.

“Ostsee report” on pika traditsiooniga telesaade Saksamaal. 45minutiline saade on eetris korra kuus pühapäeva õhtul NDR (Norddeutscher Rundfunk) kanalil ja peamiselt kajastatakse teemasid Balti- või Skandinaavia maadest. Saatel on pea miljon vaatajat ja sel aastal tähistatakse 25. aastapäeva. Pärnus käidi saatejuht/toimetaja Alexandra Drube juhtimisel, teavitas Pärnu jääfestivali peakorraldaja Piret Hallik-Sass.

Sakslased viibisid kohal kogu festivali aja ning tutvusid Pärnu ümbrusegagi. Enim pakkusid võttegrupile huvi jääfestivali raames toimunud jääarhitektuuri workshop ja lumelinna ehitamine ning vabariigi aastapäeval toimunud suurejooneline vabaõhukontsert “Eesti pidu”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles