Kohtumised maailma ühe mõjukaima naisega

Copy
Christine Lagarde’i lõunakohtumine ettevõtjatega.
Christine Lagarde’i lõunakohtumine ettevõtjatega. Foto: Arno Mikkor

Mainekas ja üleilmselt tuntud äriajakiri Forbes nimetas mullu saja mõjukama naise nimekirja tippude seas Christine Lagarde’i. Kuu alguses külastas Euroopa Keskpanga presidendi ametit pidav prantslanna Eestit.

Visiidi peasündmuseks kujunes Eesti Pangas täissaalile peetud kõne. Lagarde ei raisanud aega, vaid alustas pikema sissejuhatuseta teravate teemadega, kesksel kohal inflatsioon ja selle ohjeldamine. Lagarde’i kõnest on üksjagu kirjutatud ja seda on täispikkuses võimalik lugeda internetist või vaadata järele Youtube’ist. Millised aga olid jututeemad kohtumistel, mida ei salvestatud?

Ettevõtte Jobbatical eestvedaja, Pärnust pärit Karoli Hindriks tutvus Christine Lagarde’iga lõunakohtumisel. “Oli huvitav vestlus, sest ta oli väga avameelne,” muljetas Hindriks. Lagarde oli uudishimulik, kuidas Eesti on saavutanud digigeeniuse staatuse. Nii olidki laua ümber kutsutud eelkõige start-up-kogukonna esindajad: Sten Tamkivi (Plural Platform), Merit Valdsalu (Single.Earth), Karoli Hindriks, Markus Villig (Bolt) ning Luukas Kristjan Ilves, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi digiarengu asekantsler.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles