Raamatukogutöötajad tunnustasid tublisid kolleege

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Raamatukogude aastal pälvisid kolleegide tähelepanu ja kiituse (vasakult) Regina Ester, Igor Suhhostavets, Evi Laarents, Pille Ristimets ja Triinu Klaus.
Raamatukogude aastal pälvisid kolleegide tähelepanu ja kiituse (vasakult) Regina Ester, Igor Suhhostavets, Evi Laarents, Pille Ristimets ja Triinu Klaus. Foto: Heda Piiriste

Pärnu keskraamatukogus ulatati novembri viimasel reedel uhkeid lillekimpe ja jagati aasta tublimate töötajate tiitleid.

Pärnumaa aasta maaraamatukoguhoidja tiitli pälvis raamatukogude aastal 2022 Evi Laarents Treimani raamatukogust.

Märgiti, et Laarents on loonud raamatukokku mugava ja hubase ruumi kaugtöö tegemiseks, mille on aktiivselt kasutusele võtnud piirkonnas puhkavad suvekülalised. Pikk koostöö Metsapoole kooliga on toonud Treimani raamatukokku palju lapsi ja noori. Treimani küla igasuvisel avatud hoovide päeval on Evi Laarents pidanud raamatukogukohvikut.

Ühtlasi jagas Pärnu keskraamatukogu kolleegipreemiaid.

Hea kolleegi tiitliga pärjati Pärnu keskraamatukogu lasteosakonna raamatukoguhoidja Triinu Klaus, kes teeb lastele toredaid töötube ja meisterdamistunde ning ekskursioone, on loominguline ja rõõmsameelne kolleeg.

Nobenäpu preemia läks Pärnu keskraamatukogu koolituse peaspetsialistile Regina Esterile, kelle käsitöö- ja meisterdamistöötubade kohad täituvad väga kiiresti, samuti teeb ta lugemistunde ja veebitunde psüühiliste erivajadustega inimestele.

Isutekitaja preemia sai Jõõpre ja Aruvälja raamatukogude töötaja Pille Ristimets. Laste “Lugemisisu” programmi raames koostasid Jõõpre lapsed Ristimetsa eestvedamisel vahva ajakirja, mis pälvis Eesti lastekirjanduse keskuse auhinna.

Tugev tugi – sellise tiitliga tunnustati alati rõõmsat, hea huumorimeelega ja abivalmis turvameest Igor Suhhostavetsit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles