Vändra rattur lõi käed Tšehhi tiimiga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Gert Kivistik (esiplaanil).
Gert Kivistik (esiplaanil). Foto: Ģirts Kehris.

Vändra rattaklubi Viko kasvandik Gert Kivistik sõlmis 2023. aastaks lepingu Tšehhi kontinentaaltiimi ATT Investmentsiga. Samas klubis sõidab tuleval hooajal samuti valitsev grupisõidu Eesti meister Mihkel Räim.

Kivistikul on ühes uue klubiga seljataga juba esimesed laagrid, milles esimeses käidi Tšehhi mägedes matkamas ja teises sõideti maastikuratastega. Esimese kontakti lõid Kivistik ja ATT Investment juulis.

"Pärast seda said nad mind jälgida Balti Keti velotuuril ja kokkuleppeni jõudsime sügisel," avaldas vändralane. "Klubi on seni jätnud väga hea ja organiseeritud mulje. Usun, et suudame nendega koos üht-teist korda saata. Soovin teha parima hooaja: kalender on tihe ja sõiduvõimalusi piisavalt."

Kivistik sai Balti Keti velotuuril kokkuvõttes 12. koha ja lõpetas koduse Tour of Estonia 21ndana. Grupisõidu Eesti meistrivõistlustel teenis ta neljanda ja gravel’i maailmameistrivõistlustel 19. koha. Martinique’i saarel võisteldes noppis Kivistik aga 12 võitu ja niisama palju ülejäänud esikolmikukohti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles