Kutsumata külalised ja ekskaasale äsaja said kaela kriminaalmenetluse

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Riiu käigus eksnaisele äianud mees sai kaela kriminaaluurimise.
 
Riiu käigus eksnaisele äianud mees sai kaela kriminaaluurimise.  Foto: Remo Tõnismäe

Politsei sai nädalavahetusel teate sissetungist ja lähisuhtevägivallast – mõlema intsidendi “kangelased” on uurimise all.

Laupäeval kell 19 sai politsei teate Põhja-Pärnumaa vallast, kus korteriomaniku tahte vastaselt tungisid mehed võõrasse eluruumi. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse kriminaalmenetluses, mis algatati omavolilise sissetungi paragrahvi alusel.

Valdaja tahte vastaselt võõrasse hoonesse, ruumi, sõidukisse või piirdega alale ebaseadusliku tungimise eest karistatakse rahalise karistuse või kuni üheaastase vangistusega. Kui tegu pandi toime teistkordselt, vägivalda kasutades või grupi poolt, karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.

Pühapäeval kella 17.30 ajal anti korrakaitsjaile teada, et Pärnus lõi 47aastane mees tüli käigus oma endist elukaaslast, 40aastast naist. Lähisuhtevägivalla juhtumi asjus alustati kriminaalmenetlust seadusepügala alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist. Teise inimese tervise kahjustamise eest, samuti löömise, peksmise või valu tekitanud muu kehalise väärkohtlemise eest karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles