Probleemid spordihalli tablooga venitasid kossutrilleri tavatult pikaks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu Sadama korvpallurid pidid viimases matšis paarkümmend minutit niisama passima, sest probleemid tablooga ei lubanud mängida.
Pärnu Sadama korvpallurid pidid viimases matšis paarkümmend minutit niisama passima, sest probleemid tablooga ei lubanud mängida. Foto: Pärnu Sadam/Arko Kask

"Aktuaalne kaamera" oli juba lõppenud ja spordiuudised eetris, ent kell seitse alanud Pärnu Sadama ja Tartu ülikooli vaheline Eesti-Läti ühisliiga korvpallilahing ikka veel käis.

Ehkki kaks lisaaega venitavadki korvpallimatši tavapärasest pikemaks, mängis seekord põhirolli Pärnu spordihalli tabloo, mille tõttu seisis mäng pea 20 minutit.

"Kaua see tabloo jamab? Ma ei tea juba mitmendat korda. See on ammune probleem ja oleme sellest korduvalt rääkinud," sõnas maruvihane Sadama tiimi juht Johan Kärp pärast kolmapäeval kell 21.31 lõppenud matši, kus tuli vastu võtta napp kaotus. "Ma ei talu, kui mingi tehnika pärast … Ma ei taha öelda, et me tabloo pärast kaotasime, oleksime pidanud mängu varem ära vormistama. Aga kurat, kui mina ajan professionaalsust taga, siis nõuan seda ka teistelt!"

Tasavägine duell

360 pealtvaatajat sai suvepealinna spordihallis tõelise põnevusetenduse osaliseks. Sadam oli kogu matši tagaajaja rollis, ent viimasel veerandil võideldi järele ja 2,3 sekundit enne normaalaja lõppu säras tablool 67:67.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles