Kettagolfar Kristin Tattar riisus alaliidu auhinnagalal koore

Märt Pilme
, reporter
Copy
Kristin Tattar pälvis kaks autasu.
Kristin Tattar pälvis kaks autasu. Foto: Tarmo Tomson/Edgl

Eesti disc golf’i liidu aasta parimate tunnustusüritusel teenisid pärnakad kaheksast autasust kolm.

Mõistagi kiideti Kristin Tattarit, kes tänavu Ameerikas tegi imelise hooaja. Pärnakas teenis MM-kulla, tuli profituuri üldvõitjaks ja triumfeeris selle finaaletapil.

Tattar võitis suure lombi taga kaheksa tipptasemel turniiri ja teenis hooajaga kokku 103 107 dollarit auhinnaraha. Eesti meister lõpetas tänavu kõik tippturniirid kolme parema hulgas ja kui arvestada eelmistki aastat, on suvepealinlane jõudnud pjedestaalile 21 järjestikusel USA mõõduvõtul. Alaliidu auhinnagalal omistati Tattarile parima naissportlase ja aasta sündmuse (MM-kuld) autasu.

Margo Peters
Margo Peters Foto: Tarmo Tomson/Edgl

Pärnakatest märgiti veel ära Margo Peters, kes pälvis alaliidu ühe kõrgeima tunnustuse, panuse eest spordiala arengusse ehk panustaja tiitli. Peters korraldas nii Eesti talvisi kui suvisi meistrivõistlusi, karikasarja ja eri Pärnumaa mõõduvõtte. Ta olevat heas mõttes hull, kes vajadusel töötab ka öösiti.

Aasta parimad.
Aasta parimad. Foto: Tarmo Tomson/Edgl

Aasta meessportlaseks valiti Rasmus Metsamaa, juunioriks Roland Kõur ja seenioriks Marko Narits. Uue tulija tiitli pälvis Margus Lepasaar ja Annikoru pargi uuendus ning kettagolfi raudvara aunimetuse Paul Kustala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles