Piletimäng: pidutse meeletult Strandi ööklubis!

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Str&.
Ööklubi Str&. Foto: Erakogu

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Spaa- ja konverentsihotelli Strand peamiselt keskealisele publikule suunatud ööklubis toimub märtsiski pidusid igale maitsele.

Nii saab tuleval reedel, 16. märtsil osaleda klubis suurel retropeol “Roosa Cadillac” millel mängivad legendaarseid unustamatuid lugusid Elmu Sadulsepp & Co. Laupäeval seab samas tantsuhitte läbi aegade ritta DJ Heiko Merikan. Märtsis väisavad Strandi teiste hulgas veel Allan Roosileht, Jana Kask, Caater koos Astraga ja Rauno Pella oma trummi-show’ga.

Loosime Strandi välja 3x2 pääset, millega võib osaleda ükskõik millisel peol.

Võitmiseks vastake järgnevale küsimusele: “Kas spaa- ja konverentsihotelli Strand Wellness-keskuses saab muude hoolitsuste kõrval külastada soolakambrit või külmakambrit?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 14. märtsi keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala piletimängu küsimuse “Kas Jana Kase hiljuti avaldatud esimene muusikavideo on tehtud loole nimega “365 päeva” või “Anno Domini”?” õige vastus on “Anno Domini”.

Laupäeval lähevad kaaslasega Pärnu ööklubisse Bravo Jana Kase kontserdile Helen Saveljeva, Dagmar Pärn ja Jaana Noormäe. Võitjaid ootab toimetuses plaatki.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles