Poniratsanikud tõid esivõistlustelt kaks medalit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Annika Absalon pälvis hõbeda ja pronksi.
Annika Absalon pälvis hõbeda ja pronksi. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel toimusid Tallinnas Veskimetsa ratsaspordikeskuses Eesti poniratsanike sisemeistrivõistlused, kus kuni 16aastased sportlased võtsid mõõtu kahes klassis.

Suurte ponide klassis, kus takistused olid 110 sentimeetri kõrgusel, tehti 14 starti. Raja läbis puhtalt seitse paari, kes pääsesid ümberhüpetele, teiste seas ka Valgeranna ratsaspordiklubis Janely Saare näpunäidete järgi harjutav Annika Absalon ponil Antonio. Finaalis läbis raja eksimusteta vaid kaks duot, sealhulgas Absalon. Niisiis sai määravaks aeg, mis oli Pärnumaa duol 2,2 sekundi võrra võitjast aeglasem – tasuks hõbe.

Annika Absalon ja Antonio (vasakul).
Annika Absalon ja Antonio (vasakul). Foto: Eesti ratsaspordiliit

Väikeste ponide ja 105sentimeetriste takistustega parkuuris tuli Absalon kuue duo hulgas starti Shirleyga ja pälvis pronksi. Valgeranna klubist võistlesid ka Laura Miia Varik ja Kristyn Ojaste, kes pjedestaalile ei jõudnud.

Pealinnas võisteldi ka avatud klassis, mis meistrivõistluste arvestusse ei läinud. 110- ja 120sentimeetriste takistustega mõõduvõtul teenis 24 duo hulgas kindla võidu Vändra ratsaspordiklubi esindaja Keidi Kask koos neljajalgse sõbra Quick Victoryga. Duo edestas järgmisi nelja sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles