Pärnumaalased võistlesid talimängudel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Taveter teenis valdade talimängudel individuaaldistantsil neidude seas esikoha ja andis oma tõhusa panuse Tahkuranna valla teatenaiskonna võidusse.
Triin Taveter teenis valdade talimängudel individuaaldistantsil neidude seas esikoha ja andis oma tõhusa panuse Tahkuranna valla teatenaiskonna võidusse. Foto: Erakogu

Eesti valdade talimängudel Kuremaal võitsid Tahkuranna sportlased suusatamises esikoha, linnade mängudel Võrus sai Sindi esindus lauatennises kolmanda tulemuse.

20. valdade talimängudel tuli kuue ala (uisutamine, korvpall, male, kabe, lauatennis, suusatamine) kokkuvõttes 188 punkiga võitjaks Tartu vald. Pärnumaa parimana kogusid Paikuse sportlased 126 punkti ja platseerusid 13. kohale. Maletajad Kaido Külaots, Ruslan Mironov, Karmen Viikmaa, Markus Hansson ja Mirjam Kits teenisid kolmanda auhinna, lauatennisistid tulid neljandaks ja naiskorvpallurid üheksandaks.

Sauga mõttesportlased tulid kabeturniiril neljandaks ja said males kuuenda koha.

Tahkuranna vald pani oma võistkonna välja vaid murdmaasuusatamises, kus Jõulu klubi treenerite kasvandikud said 28 võistkonna konkurentsis ülekaaluka esikoha.

Naiste teatesõidus oli parim Tahkuranna esimene tiim Kairit Paju, Triin Taveter ja Adeele Arnek, neile järgnesid Tartu vald ning Tahkuranna teine trio Triin Kihuoja, Kaidi Keir Kukk ja Anu Taveter.

Meeste teates sai Tahkuranna meeskond Silver Salusoo, Karl Jõumees, Romet Sutt ja Rasmus Sutt Tartu ning Palamuse järel kolmanda auhinna.

Individuaaldistantsidel teenisid oma vanuseklassis esikoha Silver Salusoo, Romet Sutt, Kairit Paju ja Triin Taveter, teiseks tuli Adeele Arnek ja kolmanda pjedestaalikoha hõivasid Kaidi Keir Kukk ning Karl Jõumees.

Halingat esindasid mängudel lauatennisistid, kes said 18 võistkonna seas üheksanda tulemuse.

Linnade talimängudel Võrus võitis esikoha Võru. Sindi sai üldarvestuses kümnenda ja oma grupis seitsmenda koha.

Sintlased oli edukaimad lauatennises, kus Mario Link, Kuido Põder, Siiri Kukk, Oliver Vaabel ja Katre Kull teenisid Haapsalu ja Rakvere järel kolmanda koha. Kabes sai Sindi esindus neljanda ja suusatamises 11. koha.

Eesti linnade 28. talimängudel osales 16 linna ligi 450 sportlasega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles